Zip Lock Clothes Poly Packing Bags
Luxury Different Style Paper Gift Box
Custom Print Biodegradable Ecommerce Packaging Poly Mailers Shipping Bags

produk

Kemasan kageulisan & Perawatan Pribadi / industri fashion / pakét dahareun / balanja grosir / bungkusan e-commerce / promosi / neundeun sareng pengiriman

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

Globalso International Trade Company

naon urang ngalakukeun

Salaku parusahaan jeung reputasi tinggi on Alibaba.com, urang boga tim jualan profésional leuwih ti 10 staffs, sarta boga 20 cooperated pabrik leuwih ti 10 taun pangalaman dina industri packing, nu jaminan pikeun produk kualitasna alus sarta layanan alus teuing. .Leuwih ti éta, urang ngahususkeun dina bungkusan ngaropéa tur percetakan.A rupa-rupa produk bungkusan anjeun tiasa manggihan, kayaning kotak kertas, kantong kertas, poli mailer, gelembung mailer, kantong konci pos, hang tag jeung saterusna.Ieu merenah pikeun meuli naon rék.Anu paling penting, naon waé MOQ rendah disambut, kami daék ngabantosan anjeun ngamimitian bisnis anjeun.

deui >>
diajar deui

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Klik pikeun manual
  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés

  • Providing excellent service enables us to meet the needs and expectations of our customers.

    Palayanan

    Nyadiakeun layanan unggulan ngamungkinkeun urang pikeun minuhan kaperluan sarta ekspektasi konsumén urang.

  • We provide one stop customization for almost all packaging products,

    Hiji eureun kustomisasi

    Urang nyadiakeun hiji eureun kustomisasi pikeun ampir sakabéh produk bungkusan,

GOSlogo

aplikasi

Kemasan kageulisan & Perawatan Pribadi / industri fashion / pakét dahareun / balanja grosir / bungkusan e-commerce / promosi / neundeun sareng pengiriman

  • 80 80

    produk urang dijual 80 nagara

  • 18 18

    18 jam layanan online

  • 5000 5000

    geus serviced 5000 klien

  • 15% 15%

    15% tabungan pikeun konsumén rata-rata

  • 100 100

    Langkung ti 100 jinis produk

warta

Kemasan kageulisan & Perawatan Pribadi / industri fashion / pakét dahareun / balanja grosir / bungkusan e-commerce / promosi / neundeun sareng pengiriman

News

Warta

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tembongkeun Hormat Ka Bakat

Pelatihan Penjual Alibaba Dina April 2021 Salaku perusahaan anu tanggung jawab anu kuat, kami ketat ka diri urang sorangan.Kami yakin dina palatihan anu konsisten tiasa ngajantenkeun tim kami langkung energetik, effi...
deui >>

Pangwangunan Sustainable

Pangwangunan sustainable mangrupikeun trending dunya.Ngan lamun urang keukeuh dina produksi héjo, urang bisa boga masa depan caang langgeng.Beuki loba pausahaan mimiti ngarobah pikiran maranéhanana ti pak tradisional ...
deui >>

Solusi bungkusan hiji-eureun anu disayogikeun!

Aya rupa-rupa produk bungkusan anu kami tiasa nawiskeun, sapertos kotak mailer, kantong poli, kartu hatur nuhun, bungkus kertas tisu sareng saterasna.Ieu super merenah tur efisien keur meuli naon nu peryogi pikeun bisnis Anjeun.Saterusna, sagala jenis bahan, warna pantone, permukaan p ...
deui >>